Ciabatta med ost og skinke
De fleste er heldigvis tilbake på jobb etter månedsvis med hjemmekontor. Det betyr at kantinen kan servere næringsrik og variert mat igjen, men besøkstallene vil sannsynligvis variere siden fleksibelt arbeidssted er den nye normalen. Det er likevel ingen grunn til å fortvile. 

Selv om hver enkelt ansatt kanskje spiser sjeldnere i kantinen, trenger alle mat hele døgnet. Frokost, lunsj, middag, kvelds og kanskje litt energipåfyll underveis. Det finnes utallige muligheter til å selge mer, særlig om det kan gjøre den travle hverdagen enklere for gjestene dine.

Les også: Slik løser kantineoperatør ISS den nye hverdagen 

Croissant til frokost

Slik involverer du kantinen i hele måltidsdøgnet

1. Tilby enkel frokostservering
2. Sørg for påfyll av energi gjennom dagen
3. Selg bakervarer som take-away
4. Tilby enkle middagsløsninger og lunsj til hjemmekontoret
5. Selg overskudd som overtidsmat eller forundringsposer
6. Lag dine egne temadager
7. Tilby lettvint kosemat til ulike anledninger

I e-boken "Kantineguide: Enkle løsninger som øker salget" får du konkrete tips til hvordan du kan sette de syv tipsene ut i livet. Vi gir deg også litt inspirasjon til hvordan du med bake-off alltid kan servere ferske bakervarer med minimal innsats. 

Last ned gratis e-bok:  Dette kan hjelpe deg å øke salget

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunn

Vi baker.

Du steker.

Kundene elsker det.


Om skribenten

Tove Mathisen

Tove har en ekte lidenskap for baking og bakervarer som er gull verdt i jobben som Key Account Manager. Hun brenner for bake-off og elsker å jobbe samme med kolleger og kunder for å utvikle produkter, konsepter og nye bruksmuligheter tilpasset deres behov. Tove reiser så mye hun kan, inspireres av trender i inn- og utland og innrømmer gjerne at hun leser diverse bake -og matblogger som sengelektyre.