Besøkstallene i kantinen varierer mer nå enn før pandemien siden de aller fleste arbeidsgivere tillater mer hjemmekontor. Men selv om hver enkelt ansatt kanskje spiser sjeldnere i kantinen, oppstår det nye behov i kjølvannet av den nye hverdagen. Om kantinen tenker litt nytt, gir det gode muligheter for mersalg.

Alle trenger mat hele døgnet, til frokost, lunsj, middag, kvelds og kanskje litt energipåfyll underveis. Det betyr utallige muligheter til å selge mer, særlig om det kan gjøre den travle hverdagen enklere for gjestene dine.

Lurer du på hvordan? Svarene finner du under. Jeg har nemlig laget en tipsliste og egen kantineguide sammen med selgerne våre. De vet hvilke behov kantineoperatører og deres kunder har. Håper du synes den er nyttig!

Les også: Slik løser kantineoperatør ISS den nye hverdagen 

Slik kan kantinen tilby mat hele døgnet

1. Tilby enkel frokostservering
2. Sørg for påfyll av energi gjennom dagen
3. Selg bakervarer som take-away
4. Tilby enkle middagsløsninger og lunsj til hjemmekontoret
5. Selg overskudd som overtidsmat eller forundringsposer
6. Lag dine egne temadager
7. Tilby lettvint kosemat til ulike anledninger

1140x400-landingsside-kantineguide

I e-boken "Kantineguide: Enkle løsninger som øker salget" får du konkrete råd om hvordan du kan sette de syv tipsene ut i livet. Vi gir deg også litt inspirasjon til hvordan du med bake-off alltid kan servere ferske bakervarer med minimal innsats. 

Last ned gratis e-bok:  Dette kan hjelpe deg å øke salget

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunn

Vi baker.

Du steker.

Kundene elsker det.


Om skribenten

Tove Mathisen

Tove har en ekte lidenskap for baking og bakervarer som er gull verdt i jobben som Key Account Manager. Hun brenner for bake-off og elsker å jobbe samme med kolleger og kunder for å utvikle produkter, konsepter og nye bruksmuligheter tilpasset deres behov. Tove reiser så mye hun kan, inspireres av trender i inn- og utland og innrømmer gjerne at hun leser diverse bake -og matblogger som sengelektyre.