640x300 - Bread Barista - smak2

Vi står på stand nr D03-39, ikke langt unna hovedinngangen i hall D. Se etter det svarte tårnet med den fine grønne "grodden" i logoen vår.

Din hverdag er full av avgjørelser som må tas og rutiner som skal følges. Vi vet at du kan få større variasjon og utvalg, mer fleksibilitet og mindre matsvinn ved å velge fryste bakervarer. På vår stand møter du engasjerte distriktssjefer som deler av sin erfaring, samt vår profesjonelle kokk og baker som deler tips og inspirasjon. Besøk oss for en hyggelig bakeprat og smak våre godbiter.

Mer informasjon om SMAK 2020 finner du på deres hjemmeside.

Mindre brødsvinn – bærekraftig og økonomisk

Temaet for vår stand i år er bærekraft. Mat av korn er noe av det mest klimavennlige du kan spise. Brød og bakervarer er en viktig matressurs i arbeidet med å spise mer klimavennlig. Med fryste bakervarer får du god smak og høy kvalitet, samtidig som du får mulighet til å planlegge bedre og unngår å kaste mat. Undersøkelser fra Hallam Univerity i Storbriannia viser at bruk av fryst mat kan bidra til å redusere matsvinnet med hele 47%. Dette er en av grunnene for at vi i år har satt bærekraft som hovedtema for vår stand.

Hva skjer på standen vår?

På stand nr D03-39 vil våre dyktige fagfolk holde bakekurs, gi deg inspirasjon til velsmakende fast food og redusert matsvinn. Her vil det garantert bli gode tips og ideer til å forenkle din hverdag og forbedre inntjeningen. 

1600X800-Elsker-deig

Timeplan og aktiviteter på vår SMAK-stand

Tirsdag 3. mars

Kl 11.00            Restemat

Kl 12.30            Bakekurs - deigemne brød

Kl 14.00            Fast food

Kl 15.30            Bakekurs - deigemne hvetebakst

Kl 16.30            Restemat

Onsdag 4. mars

Kl 11.00           Bakekurs - deigemne brød

Kl 12.30            Restemat

Kl 14.00            Bakekurs - deigemne hvetebakst

Kl 15.30            Fast food

Kl 16.30            Bakekurs - deigemne hvetebakst

Torsdag 5. mars

Kl 11.00            Fast food

Kl 12.30            Bakekurs - deigemne brød

Kl 14.00            Restemat

Kl 15.30            Bakekurs - deigemne hvetebakst

Kl 16.30            Fast food

Kl 18.00            Bakekurs - deigemne brød

Fredag 6. mars

Kl 11.00            Restemat

Kl 12.30            Bakekurs - deigemne hvetebakst

Kl 14.00            Fast food

Restemat

Vår kokk Jørn Lauritzen demonstrerer ulike tips for å redusere brødsvinn og gir inspirasjon til hvordan du kan bruke restene av brød og bakervarer i nye retter.Fylt-brod-med-urter

Her finner du også 15 oppskrifter som redder tørt brød.

Fast Food

Få inspirasjonen som virkelig hever burgeren eller pølsemåltidet! Se hvordan Jørn Lauritzen får mest mulig smak ut av pølse- og hamburgerbrødene, hvordan han topper og «pimper» brødene og får mest mulig smak ut av fyllet.

Bakekurs – deigemne brød

Vår baker Gunnar Ragnarsson viser hvor enkelt det er å lage nydelige brød og rundstykker med deigemner. Han viser hvordan du kan pensle med vann, dyppe i valgfri dekor, snitte, klippe, legge mørkt og lyst deigemne sammen og lage baguette-twist. Han gjennomgår også heve- og stekeprosessen.

Trinn for trinn og tips finner du i vår brosjyre.

Bakekurs - deigemne hvetebakst

Har du lyst til å lære å lage kanelbollekake toppet med deilig ostekrem, hvetestang, kanelbollekake med eplebiter eller belgiske vaffel-boller? Vår baker Gunnar Ragnarsson viser de grunnleggende trinnene for å lykkes med hvetebakst og gir deg inspirasjon til å bruke deigemner av hvetebakst på nye måter.

insta-eplekakebolle

Ønsker du gratisbilletter til SMAK-messen på Lillestrøm ta kontakt med oss her.