Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Epledagen har du en ekstra unnskyldning til å servere noe godt med epler. 
 
Siste tirsdag i september markeres den Den Norske Epledagen hvert år. På denne tiden bugner det av deilige norske epler i butikker og frukthager rundt omkring i landet. Eplet er den frukten de fleste nevner først når de blir spurt hvilken frukt de liker best. Det er ikke rart. Saftige, sprø og med både syrlighet og sødme er eplet fantastisk fristende. Det er proppfullt av fiber og andre viktige næringsstoffer og passer både som mellommåltid og i matlaging.

Server noe godt med eple

For å markere epledagen kan du servere dine gjester ett av våre produkter med eple:

Crumblebolle - eple- og kanelsnurr med crumbletopping.

Bærkake - saftig bærkake med tyttebær, bringebær og epler.

Eplekake - saftig eplekake med eple, vaniljekrem og smuldredeig.

Eplemuffins - saftig muffins med eple og kanel i papirform.

Hvis du trenger en fin salgsplakat i anledning epledagen, kan du laste ned her.

Bak selv med epler

Basert på vår hvetebakst kan du enkelt lage din egen eplekakebolle. Last ned trinn for trinn-guide for eplekakebolle.

insta-eplekakebolle