Hva er deigemner?

Deigemner er rett og slett ferdige brøddeiger du kan ta opp av fryseren – også kalt bake-off. Du kan tine, heve, forme, fylle og steke brødene når du ønsker det. Vi har laget deigen ferdig for deg slik at du både kan spare tid og sette ditt eget preg på brødene.

Du kan også steke brødene som de er, men de bør snittes for å unngå ukontrollerte sprekker. 

Med deigemner kan du sette ditt preg på brødene

Hvorfor bruke deigemner?

Med deigemner kan du gi gjestene dine følelsen av hjemmebakt. Det er ubegrensede muligheter når det gjelder form, dekor og smaksetting på brødene. Du kan fylle brødene med det du måtte ønske, forme dem slik du vil, kanskje lage ditt eget signaturmønster og toppe med frø, korn eller mel – her er det fantasien som setter grensene. 

Nybakt brød gir fornøyde gjester med økt matlyst. Med deigemner i fryseren har du uendelige muligheter til å tilby gjestene dine et variert og mangfoldig utvalg av fantastiske brød og porsjonsbrød.

Utvalget av deigemner varierer fra brød og porsjonsbrød til herlig søtbakst. E-boken "Bake My Deig" hjelper deg i gang og gir deg tips og ideer til utforming og pynt av brød og boller. 

Deigemner tar mindre plass 

Deigemner tar mindre plass enn ferdig hevede brød, både under transport og i fryseren. Dette er både praktisk og gagner miljøet.

Samtidig er fryste bakervarer perfekte for å redusere matsvinnet. Du kan ta opp akkurat den mengde brød du trenger når du trenger det. Slik er det lettere å kontrollere både forbruk og varetrykk. 

Tips! For å redusere matsvinn kan ferdig stekte brød som ikke blir spist samme dag, pakkes i plast og oppbevares i romtemperatur i 2-3 dager, eller fryses ned. De fryste brødene tines og stekes som halvstekte brød i 4-6 minutter på 230 grader.

Se produktutvalget på deigemner brød og porsjonsbrød

Video: Se hvor enkelt du lager dine egne brød

Lurer du på hvordan dette funker? Vi har laget en rekke videoer som viser deg akkurat hvordan du kan lage herlige brød av deigemner.

Ta en titt på videoen under og sjekk ut flere videoer her.

 

Last ned gratis e-bok: Slik setter du ditt eget preg på bakervarene

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunn

Vi baker.

Du steker.

Kundene elsker det.