Man liker å kose seg når man er på hotell. Gjestene vil ha ferskt brød eller rundstykker med noe godt pålegg til frokost, og topper gjerne det hele med noe søtt til kaffen – til tross for at man akkurat har gnidd søvnen ut av øynene. Nå som smittefare og myndighetsråd gjør gjestene lite lystne på buffetmat og man forventer at det meste er pakket inn, kan det virke håpløst å skulle servere fristende mat. Men vi kan hjelpe!

Brødbuffet

Hvorfor fryste bakervarer?

Vi er lidenskapelig opptatt av bakst og ønsker å gi deg muligheten til å servere rykende ferske bakervarer hele døgnet. At alle våre produkter leveres fryst betyr ikke at kvaliteten er dårligere enn ferske brød og boller. Tvert imot. Moderne baketeknikker og fryseprosesser gjør at du får bakervarer av høyeste kvalitet. Dette gjelder enten du velger ferdigstekte produkter som tines og serveres, eller rå deigemner som heves og stekes hos deg. 

Samtidig vil du kaste mindre brød og bakervarer når du kun tar ut det du trenger fra fryseren. Du trenger kun å planlegge med én time tining. Fryst er altså et supert grep for å redusere matsvinn!

Så kort fortalt: Vi baker og steker, du serverer, gjestene blir fornøyde og du sparer både penger og miljøet 😊 

Hvilke bakervarer passer for deg?

#1 Ferdigskårede brød, og porsjonsbrød som kun tines

Skåret-brød

Vi har et bredt utvalg av ferdigstekte skårede brød – samt rundstykker og baguetter til enhver anledning. Disse bakes, stekes og skjæres i vårt bakeri, og fryses raskt ned slik at de beholder saftigheten. Våre fryseteknikker gjør at det ikke er nødvendig å tilsette noen konserveringsmidler, men produktene har likevel en fersk og myk innside etter tining i romtemperatur. De holder seg i plast i opptil tre dager. Ønsker du en sprø skorpe, kan porsjonsbrødene stekes i forvarmet ovn ved 230°C i 4-6 minutter.

#2 Singelpakkede rundstykker som stekes i emballasjen
Rustikke rundstykker

Vi lanserer nå singelpakkede steinovnsbakte rundstykker i en praktisk stekepose - et viktig smitteverntiltak for aktører med matservering. Porsjonsbrødene tines og stekes i posen i 6-8 minutter ved 190°C og kan serveres som tilbehørsbrød uten direkte berøring, eller smøres og serveres som herlige sandwicher. Produktet er tilgjengelig hos grossist fra uke 28.

 


Fredrik Gruffman«Kundene har etterspurt produkter som kan håndteres på en enkel og hygienisk måte, og vi har kastet oss rundt for å kunne levere dem det. Foruten å være praktisk, er produktet trendy. Folk baker mer selv enn noen gang og rundstykkets rustikke utseende og tynne, sprø skorpe vil kunne gi gjestene følelsen av hjemmebakst.» 

Fredrik Gruffman, markedssjef for storhusholdning


#3 Singelpakket ferdigmat som tines og stekes

Focacchini ost skinkeVi har en rekke singelpakkede ferdigretter som enkelt kan tilberedes uten direkte berøring. Enten det er en porsjonspizza, panini, toast eller vår italienskinspirerte foccachini – et foccacialignende brød fylt med ost, skinke og saus – tines de, tas ut av emballasjen, stekes noen minutter i ovn, Merrychef eller pressgrill og serveres. 


#4 Søtbakst som enten heves og stekes, eller kun tines 

Porsjonskaker tin og serverMed våre frosne, søte bakervarer, kan du gi gjestene det lille ekstra – enten det er en croissant som dessert til frokost, eller de vil kjøpe med seg en pose med hveteboller fra resepsjonen når det er tid for sightseeing med barna. Avhengig av ditt tilgjengelige utstyr og tid, kan du enten heve og steke selv eller velge produkter som er ferdig hevet og kun må stekes, eller bare må tines.

#5 Deigemner som kan formes og dekoreres selv

Deigemner-ferdig-stektSelv med fryste bakervarer kan du gi gjestene følelsen av hjemmebakst. Vi tilbyr deigemner av brød, rundstykker, hvetebakst og wienerbakst som enten kan heves og stekes som de er, eller du kan forme og toppe de selv. Har du dårlig med frysekapasitet, er disse produktene midt i blinken siden de tar liten plass i fryseren. Deigemner gir deg uendelige muligheter til å skape variasjon og mangfold for gjestene. 

Hjelper deg å velge blant brød og boller 

Det kan føles som en umulig oppgave å velge i jungelen av bakervarer. Vårt salgsteam i hele landet hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen et sortiment som er tilpasset dine behov og det du har av utstyr. 

Vi har også en rekke instruksjonsvideoer og trinn for trinn-guider for håndtering av våre bakervarer.

Last ned gratis e-bok:  Bake-off: Rykende ferske bakervarer når du vil