Sterke anbefalinger fra myndighetene om å begrense reising og sosial kontakt, gjør det nærmest umulig å planlegge serveringstilbudet i påskeuka. Helseminister Bent Høie har sagt at folk kan reise på hytter og hoteller innenlands – om man er frisk vel og merke – men oppfordrer samtidig til å holde avstand til andre og begrense opphold i fellesarealer.

Dette gjør det utfordrende for deg som skal planlegge mattilbudet til påsketurister som har et etterlengtet avbrekk fra koronahverdagen. Men, mindre aktivitet i hotellrestauranten, betyr mer kosetid på rommet. Og norske påsketurister skal garantert på tur. Dette er perfekte anledninger for nystekte boller.

Rosinboller er perfekte på skitur i påsken

Fyll fryseren med boller

Nystekte boller trenger ikke å ta tid. Du kan nemlig ha ferdige deigemner i fryseren, og tine, heve og steke disse når du trenger dem. Vi i Lantmännen Unibake har altså gjort det meste av jobben for deg – og har også ferdighevede boller og søtbakst om du foretrekker det. Det eneste du trenger er en stekeovn.

Siden bollene du bestiller er frosne – såkalt bake-off – trenger du ikke være redd for matsvinn. Du kan se an besøket og ta opp boller deretter. Du unngår dermed å måtte kaste bakervarer om det plutselig skjer endringer – enten på grunn av smitte eller andre ting vi ikke kan planlegge for i disse koronatider. Og mindre stress er vel ikke å forakte?

Når dine gjester er fornøyde, er vi fornøyde. Derfor tar vi gjerne en prat med deg om du lurer på om dette kunne være noe for ditt serveringssted.

Over 140 års erfaring fra bakerfaget skal komme deg til gode! Ikke nøl med å kontakte oss om du rett og slett trenger veiledning, eller tips og råd til hvilke produkter som kan passe for deg eller hvordan du får kjøpt dem.

Tips til påskeboller og turkos

Det sies at veien til folks (dog egentlig mannens) hjerte går gjennom magen. Her har vi samlet noen tips til hva du kan gjøre for å glede gjestene dine med boller og herlige bakervarer i påsken.

  1. Pynter du skolebrødet litt annerledes blir det en påskebolleLag påskeboller ved å pynte hvetebollene, solskinnsbollene eller skolebrødene litt annerledes. Tenk så deilig å kunne nyte en slik lekkerbisken i solveggen.

  2. Selg ferske boller i resepsjonen, gjerne som flerpakk. Hva er vel bedre enn en bolle når blodsukkeret er på vei ned? Duften av nystekt og synet av fersk bakst selger, så sørg for å steke flere ganger om dagen.

  3. Bolle med vaniljekrem er den perfekte påskebolleTilby «turposer» med for eksempel fem kanelsnurrer eller rosinboller som kan tas med på skitur. Eller kanskje du skal tilby miksposer?

  4. Ha nystekte boller og hvetebakst på roomservice-menyen. Dette vil garantert falle i smak hos barna!

 

Last ned gratis e-bok: Slik øker du salget av hvetebakst

 

 

Logo_rykende_ferskt

 

Vi baker.

Du steker.

Kunden elsker det.