Nystekte boller trenger ikke å ta tid. Du kan ha ferdige deigemner i fryseren og tine, heve og steke disse når du trenger dem. I påsken vil du trenge mange om du gjør litt ekstra ut av bakervarene til hotellgjester og andre påsketurister.

Vi har samlet noen konkrete tips til hva du kan gjøre for å selge mest mulig fersk bakst i påsken.

  1. Pynter du skolebrødet litt annerledes blir det en påskebolleLag påskeboller ved å pynte hvetebollene, solskinnsbollene eller skolebrødene litt annerledes. Tenk så deilig å kunne nyte en deilig påskebolle i solveggen.

  2. Selg ferske boller i resepsjonen, gjerne som flerpakk. Hva er vel bedre enn en bolle når blodsukkeret er på vei ned? Duften av nystekt og synet av fersk bakst selger, så sørg for å steke flere ganger om dagen.

  3. Bolle med vaniljekrem er den perfekte påskebolleTilby «turposer» med for eksempel fem kanelsnurrer eller rosinboller som kan tas med på skitur. Eller kanskje du skal tilby miksposer?

  4. Ha nystekte boller og hvetebakst på roomservice-menyen. Dette vil garantert falle i smak hos både voksne og barn!

Sjekk ut våre 6 smarte tips til fristende disk og mersalg

Bakervarer for alle

Kanelboller kanelknuter kanelsnurrer

Enten du har heveskap, stekeovn eller er helt uten utstyr: Vi har søte fristelser som passer din situasjon.

De frosne deigemnene kan tine under plast på kjøl over natten. Blir det mye besøk, kan du for eksempel tine ferdighevet kanelknute og steke opp. En drøy time og du har nydelig fersk bakst.

Ønsker du en enda enklere løsning, kan du steke noen lekre croissanter eller wienerbakst rett fra frys eller rett og slett tine noen fargerike donuts eller deilige muffins.

Donuts med ulik topping
Les også: Alle kan servere ferske bakervarer når man vil med bake-off

Last ned gratis e-bok: Slik øker du salget av hvetebakst

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunn

Vi baker.

Du steker.

Kunden elsker det.

 


Om skribenten

Annette Breilid Davidsen

Annette er kategorisjef for søtbakst og fastfood hos oss og følger tett med på innsikt og trender for stadig å gi kundene nye søte fristelser, pølse- og hamburgerbrød. Hun er en ivrig hobbybaker og rutinert trebarnsmor, som alltid har både sunn og god bakst på lur i fryseren til når hun trenger et raskt måltid i en travel hverdag.