En verden av pannekaker

Pannekaker er fantastisk gode som dem er, men kan også brukes til så mye mer enn bare å servere dem med sukker og syltetøy. Prøv for eksempel pannekake til taco, lakserull eller soppstuing. Du kan også lage ulike dessertvarianter som jordbærwrap eller en pannekake-kake.

Kokken Jørn Lauritzen

"Som kokk elsker jeg pannekaker. Du kan virkelig være kreativ og sette ditt eget preg på en rett. Pannekaker er et blank lerret som kan passe til alle smaker"

Jørn Lauritzen 
kokk, fag- og innovasjonsjef


Et av Jørns beste matminner fra barndommen er pannekaker fylt med soppstuing. Vi kan skrive under på at han lager verdens beste soppstuing! Oppskriften på den og mye mer finner du under.

La deg inspirere av Jørns tips og se hvilke av dem dine gjester liker best. 

Gluten og laktosefri pannekake med krem og bær

Gluten- og laktosefri pannekake med friske bær

 

 

 

 

Pannekake med soppstuing

 Pannekake med soppstuing og bacon

 

 

 

 

 

Pannekaker med bær og nøtterPannekake med bær og nøtter

 

 

 

 

 

Se flere av Jørns beste pannekaketips her

Alle elsker pannekaker - nå kan du lage pannekaker til alle, enten de vil ha sukkerfri eller glutenfri.

“Pannekaker bringer frem minner fra barndommen. I Drammen hadde de den gangen en pannekakerestaurant som serverte nydelige pannekaker med alt fra soppstuing til is og sjokoladesaus.”

Jørn Lauritzen 
kokk, fag- og innovasjonsjef


Ønsker du mer tips og inspirasjon fra Lantmännen Unibake? Abonner på vårt nyhetsbrev her.