Hva er hemmeligheten bak fristende hvetebakst?

Første skritt til suksess er å pensle all hvetebakst før steking. Når du pensler øker holdbarheten og saftigheten i baksten. Du får også et resultat som ser ferskere og mer fristende ut. 

Under finner du trinn for trinn-filmer som hjelper deg med å få de perfekte bollene. 

Slik får du perfekte boller:

 

Slik får du perfekte skolebrød:

Vær kreativ og varier tilbudet!

Variasjon i hvetebaksttilbudet gjøre du med enkle grep med de deigemnene du allerede har i fryseren. Du kan lage ulike former av deigemnene. Hva med en hjertebolle på selveste valentinsdagen, en hvetestang med vaniljekrem, eller en fristende eplekake? Dette er bare noe av de du kan lage av våre deigemner. 

610x500-Bollekaker-17mai
 
For mer tips og inspirasjon anbefaler vi deg og ta en titt i brosjyren Hvetebakst - tips og inspirasjon.
 
Vi har også laget trinn for trinn på flere smakfulle og delikate serveringsforslag. Ta en titt og bli inspirert du også! 
 

Lær de 10 bollebud

Følger du de 10 bollebudene er veien til bollesuksess kort! Klikk her for å laste ned og skrive ut de 10 bollebud.

Bollebud-2-2

Ønsker du mer tips og inspirasjon fra Lantmännen Unibake? Abonner på vårt nyhetsbrev her.

Se hele vårt hvetebakstsortiment