
Vil du sette Fransk hot dog på menyen?
Har du gode minner om Fransk hot dog fra 80-tallet og fine turer til Danmark? Du vil få mange glade kunder ved å sette Fransk hot dog pølsebrød på menyen!
Har du gode minner om Fransk hot dog fra 80-tallet og fine turer til Danmark? Du vil få mange glade kunder ved å sette Fransk hot dog pølsebrød på menyen!
Du skal ikke lenger enn til Sverige før du finner Fransk hot dog på de fleste menyer i kiosker, bensinstasjoner og caféer.
Fransk hot dog brød er en sprø klassiker for pølser som er kjent for den gode smaken og fine gyllende fargen. De kan brukes både til tallerkenretter og som on the go-produkt. Vi baker de sprø, franskinspirerte baguettebrødene og fryser dem før vi kutter toppen og borer hull, slik at vi får et så fint snitt som mulig uten at de smuler. Hullet i vårt Franske hot dog brød har en diameter på 28-33 mm. Dette gjør det enkelt å fylle med forskjellige typer pølser eller annet godt du måtte ønske.
Rist brødet i en panne og dele det på langs slik at man kan se både pølse og tilbehør.
Et klassisk fransk hot dog brød kan enten varmes på varmestativ for fransk hot dog brød eller i pressgrill slik at sausene fordeler seg godt og ikke bare blir liggende i bunnen.
Del brødet i to, rist det og server med pølse eller annet tilbehør.
Lag små kanapeer med for eksempel pølse og pesto eller spirer, skinke og tomatsalsa.
For at det skal være enkelt for deg å komme i gang har vi laget en rekke gode oppskrifter du kan bruke på din meny.
Trinn 1
Tin hot dog brødet og fyll saus som majones, pesto eller lignende i en sirkelbevegelse rundt og oppover i hot dog brødet.
Trinn 2
Varm eller stek pølsen etter anvisning og monter den i hot dog brødet.
Trinn 3
Varm brødene med pølsene i en pressgrill til skorpen har blitt sprø. Sausen og smakene vil da blande seg godt ut i produktet.
Få i gang salget ved å presentere menyene med plakater. Last ned gratis og skriv ut.
7 Lesetid
6 Lesetid
2 Lesetid
Tips og inspirasjon for din bransje