Du skal ikke lenger enn til Sverige før du finner Fransk hotdog på de fleste menyer i kiosker, bensinstasjoner og caféer.

Fransk hotdogbrød er en sprø klassiker for pølser som er kjent for den gode smaken og fine gyllende fargen. De kan brukes både til tallerkenretter og som on the go-produkt. Vi baker de sprø, franskinspirerte baguettebrødene og fryser dem før vi kutter toppen og borer hull, slik at vi får et så fint snitt som mulig uten at de smuler. Hullet i vårt Franske hotdogbrød har en diameter på 28-33 mm. Dette gjør det enkelt å fylle med forskjellige typer pølser eller annet godt du måtte ønske.

Tips til Fransk hotdogbrød

Fransk hotdog
  1. Rist brødet i en panne og dele det på langs slik at man kan se både pølse og tilbehør.

  2. Et klassisk fransk hotdogbrød kan enten varmes på varmestativ for fransk hotdogbrød eller i pressgrill slik at sausene fordeler seg godt og ikke bare blir liggende i bunnen.

  3. Del brødet i to, rist det og server med pølse eller annet tilbehør.

  4. Lag små kanapeer med for eksempel pølse og pesto eller spirer, skinke og tomatsalsa.

Vi hjelper deg med menyforslag

For at det skal være enkelt for deg å komme i gang har vi laget en rekke gode oppskrifter du kan bruke på din meny.

Oppskrifter med Fransk hotdogbrød

Slik fyller du hotdogbrødet:

200x150-fransk-hotdog1Trinn

Tin hotdogbrødet og fyll saus som majones, pesto eller lignende i en sirkelbevegelse rundt og oppover i hotdogbrødet.

 

200x150-fransk-hotdog2Trinn 2

Varm eller stek pølsen etter anvisning og monter den i hotdogbrødet.

 

 

Trinn 3200x150-fransk-hotdog3

Varm brødene med pølsene i en pressgrill til skorpen har blitt sprø. Sausen og smakene vil da blande seg godt ut i produktet.

Selg mer med fristende salgsmateriell

Få i gang salget ved å presentere menyene med plakater. Last ned gratis og skriv ut.

Se våre salgsplakater

Håper det smaker 😀

550x410-fransk-hotdog4