
Spar tid på kjøkkenet med longbreads
Av Jørn Lauritzen, 27. oktober 2020Smøring av lekre baguetter og andre porsjonsstykker til en innbydende disk tar tid. Med våre nye longbreads kan du smøre én gang og få minst fem fristende sandwicher.
Smøring av lekre baguetter og andre porsjonsstykker til en innbydende disk tar tid. Med våre nye longbreads kan du smøre én gang og få minst fem fristende sandwicher.
Longbreads er rundt 55 centimeter lange, smakfulle håndverksbrød som kommer ferdig stekte og delt. Det eneste du trenger å gjøre er å tine produktet, legge på ønsket pålegg og dele i ønsket porsjonsstørrelse. Vi anbefaler fem biter per brød.
Jeg anbefaler å benytte ”brødlinjalen” som er spesielt utviklet til longbreads for å gjøre det enkelt å dele brødet i like store deler.
Se hvor enkelt du kan lage smakfulle sandwicher med longbreads
Longbreads kommer i en fin og en grov variant. Den grove typen har 59 prosent grovhet, tre kaker på Brødskala’n og er toppet med havregryn. Brødene er drøyt 10 centimeter brede og inneholder mye vann slik at produktene er saftig med god holdbarhet i kjøledisk.
Det beste av alt er at brødene ikke må stekes. Det betyr at du kan tilberede mengder av fristende, påsmurte håndverksblingser i løpet av veldig kort tid.
Ønsker du inspirasjon til ditt påsmurtutvalg, kan du ta en titt og la deg friste av våre oppskriftsforslag.
Longbread med kylling og mango chilimajones
Longbread med "Mac and Cheese" og skinke
Last ned gratis salgsplakater for longbreads
Ta gjerne kontakt med en av våre distriktssjefer for faglige råd og inspirasjon.
1. Smør på mango chilimajones. Pass på å smøre godt ut i kantene.
2. Legg på grønn crispy salat.
3. Legg på marinert og revet kylling.
4. Topp med finkuttet tomat og rødløk.
5. Legg på toppen og del i ønsket store prosjoner. Vi anbefaler 5 biter på en longbread.
6 min lesetid
2 min lesetid
5 min lesetid
7 min lesetid
6 min lesetid
6 min lesetid