Hva er ferdig stekte brød?

Ferdig stekt brød bakes og stekes i vårt bakeri. Våre fryseteknikker gjør at brødene fryses raskt ned mens de beholder sin saftighet. Vi trenger heller ikke å tilsette noen konserveringsmidler i brødene. Ferdig stekte brød har en fersk, god og myk innside etter tining. Ønsker du en sprø skorpe kan brødene stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter eller varmes i pressgrill.

Ferskt brød – uten ovn

Vi kjenner godt til utfordringene med logistikk, tidsplanlegging og utstyr som finnes på de fleste kjøkken. Derfor vet vi at det er et stort behov for smakfulle brød og rundstykker med stor grad av variasjon uten å bruke stekeovn.

Grove horn med pålegg

Hva er Sandwino?

For at du enkelt skal finne frem, har vi samlet våre tin og server-produkter i konseptet Sandwino.  I Sandwino-serien finner du en rekke smakfulle produkter som kun skal tines før servering. Du finner både søtbakst, skåret brød og porsjonsbrød i konseptet.

Noen av våre Sandwino-produkter er bakt med surdeig og stekt i steinovn på høy varme. Det gjør at det raskt dannes en skorpe rundt produktene som holder på fuktigheten. Resultatet blir ekstra smakfulle og saftige produkter.

Se hele Sandwino-sortimentet

Fleksibilitet = mindre matsvinn

Ønsker du også å kaste mindre brød? I Lantmännen Unibake jobber vi målrettet med å bidra til mindre matsvinn. Både i egen produksjon og ute hos våre kunder.

Fryst brød og bake off kan gi store reduksjoner i ditt matsvinn. Med ferdig stekte brød får du i tillegg en fleksibilitet som gjør at du kun trenger å planlegge én time frem i tid. Da kan vi love at du får bedre kontroll på matsvinnet. Kostnadsbesparende er det også!

Reduser matsvinn med fryst brød

Slik frister du kundene dine

Bruk litt tid på å friste kundene. Da øker du inntjeningen ytterligere. De tre viktigste faktorene for valg av mat er at den ser fersk og frisk ut, har god smak og ser innbydene ut. Slik oppnår du det:

  • Legg påsmurt godt synlig i disken, det selger.
  • Bruk ulikt pålegg og tilbehør som har sterke farger.
  • Eksponer uten plast. Bruk eventuelt perforerte, gjennomsiktige poser så produktet ikke blir seigt.
  • Varetrykk gir økt salg. Kundene kjøper med øynene.
  • Når dagen går mot slutten, ta produktene av brettet og legg dem på tallerken – gjerne med litt pynt. Da blir det ikke så glissent i disken.
  • Gi maten et fint løft med en baguette-holder. Det gjør seg fint i disken og kundene ser produktet godt.

Bli smøreekspert med Jørn

Jørn Lauritzen er kokk i Lantmännen Unibake

«Jeg ønsker å gjøre deg til ekspert på smøring. Derfor har jeg samlet tips om smøring, bruk av råvarer, skjæremetoder og eksponering i en smøreguide som vil gjøre din virksomhet lønnsom, spennende og innovativ.» 

Jørn Lauritzen, kokk, fag og utviklingssjef i Lantmännen Unibake

 

Last ned smøreguiden

Piff opp høstmenyen

Et fristende innslag på høstmenyen er sesongens vilt og sopp. Hva med å sette elgbiff med smørstekte kantareller og tyttebærrømme på menyen? Her har vi servert den med Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke.Viltburger med elgbiff, kantareller og Sandwino halvgrovt rundstykke

Se flere tips og ideer til påsmurt