
Tin, smør og server – enklere blir det ikke!
Har du lyst til å servere lekre, smakfulle og ferske sandwicher gjennom hele dagen? Med ferdigstekte brød i fryseren tar du enkelt opp brød som tiner på én time. Enklere blir det vel ikke?
Har du lyst til å servere lekre, smakfulle og ferske sandwicher gjennom hele dagen? Med ferdigstekte brød i fryseren tar du enkelt opp brød som tiner på én time. Enklere blir det vel ikke?
Ferdig stekt brød bakes og stekes i vårt bakeri. Våre fryseteknikker gjør at brødene fryses raskt ned mens de beholder sin saftighet. Vi trenger heller ikke å tilsette noen konserveringsmidler i brødene. Ferdig stekte brød har en fersk, god og myk innside etter tining. Ønsker du en sprø skorpe kan brødene stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter eller varmes i pressgrill.
Vi kjenner godt til utfordringene med logistikk, tidsplanlegging og utstyr som finnes på de fleste kjøkken. Derfor vet vi at det er et stort behov for smakfulle brød og rundstykker med stor grad av variasjon uten å bruke stekeovn.
For at du enkelt skal finne frem, har vi samlet våre tin og server-produkter i konseptet Sandwino. I Sandwino-serien finner du en rekke smakfulle produkter som kun skal tines før servering. Du finner både søtbakst, skåret brød og porsjonsbrød i konseptet.
Noen av våre Sandwino-produkter er bakt med surdeig og stekt i steinovn på høy varme. Det gjør at det raskt dannes en skorpe rundt produktene som holder på fuktigheten. Resultatet blir ekstra smakfulle og saftige produkter.
Ønsker du også å kaste mindre brød? I Lantmännen Unibake jobber vi målrettet med å bidra til mindre matsvinn. Både i egen produksjon og ute hos våre kunder.
Fryst brød og bake off kan gi store reduksjoner i ditt matsvinn. Med ferdig stekte brød får du i tillegg en fleksibilitet som gjør at du kun trenger å planlegge én time frem i tid. Da kan vi love at du får bedre kontroll på matsvinnet. Kostnadsbesparende er det også!
Bruk litt tid på å friste kundene. Da øker du inntjeningen ytterligere. De tre viktigste faktorene for valg av mat er at den ser fersk og frisk ut, har god smak og ser innbydene ut. Slik oppnår du det:
«Jeg ønsker å gjøre deg til ekspert på smøring. Derfor har jeg samlet tips om smøring, bruk av råvarer, skjæremetoder og eksponering i en smøreguide som vil gjøre din virksomhet lønnsom, spennende og innovativ.»
Jørn Lauritzen, kokk, fag og utviklingssjef i Lantmännen Unibake
Et fristende innslag på høstmenyen er sesongens vilt og sopp. Hva med å sette elgbiff med smørstekte kantareller og tyttebærrømme på menyen? Her har vi servert den med Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke.
7 Lesetid
6 Lesetid
3 Lesetid
Tips og inspirasjon for din bransje