Lokal favoritt

Når vi besøker dem en tidlig torsdag morgen forstår vi at duften av marinerte kylling lokker mange kunder hit. Det går rykter i lokalmiljøet om den saftige kyllingen med god hjemmelaget aioli i focaccia. På en god dag går det med rundt 100 av dem, noe som står for rundt 32% av omsetningen. Under kan du lese hvordan de lager den populære sandwichen.

“Vi er stolte av å levere et godt produkt som kundene kjøper gang på gang. Vi deler gjerne oppskriften, men hemmeligheten bak den hjemmelagde marinaden og aiolien får dere ikke :)”

Carly Snarberg
Daglig leder, Ski bygg café

Vil du også smøre deg til suksess? Vi har utviklet en egen påsmurtguide du kan laste ned gratis her.

Kyllingfocaccia á la Ski bygg

Ski-bygg-paasmurt3

Focaccia
Tørkede urter, pepper og flaksalt
Olivenolje
Kyllingfilet
En god marinade
Salat
Paprika, strimlet
Agurk, skivet
Rødløk, strimlet
Hjemmelaget aioli

Dryss urter, pepper, havsalt og olivenolje over tint focaccia og stek 4-6 minutter ved 190 grader. Del hver focaccia i åtte like store biter og deretter i to på langs. Smør bunnene med aioli. Fordel salat og skivet kylling på hver bunn og topp med grønnsakene. Legg på toppen av brødet og pakk inn i egnet emballasje.

Ønsker du mer tips og inspirasjon fra Lantmännen Unibake? Abonner på vårt nyhetsbrev her.

Her finner du flere gode oppskrifter >