Vi skriver mye om bake-off, hvor enkelt det er, at alle kan servere variert, fersk bakst uavhengig av tid, plass og utstyr – og ikke minst hvor gode produktene er. Og jeg lover deg at alt vi skriver er helt sant. Men jeg forstår samtidig om tipsene og inspirasjonen blir vanskelig å forholde seg til.

Vårt ønske er å gjøre deg god i hverdagen. Det er faktisk det som er jobben vår. Vi ønsker at du skal forstå hvilken verdifull inntektskilde godt brød, ferske boller og fristende sandwicher kan være for deg. For en fristende disk full av lekre brød, boller og annen hvetebakst er nærmest uimotståelig for kunden. Bare se hva som skjedde da Esso Yttern i Mo i Rana viet kioskhylla til boller 😊

La oss dele #denfølelsen på UMAMI

Vi klarer ikke å oppnå slike suksesser alene. Vi er helt avhengig av å skape dette sammen med deg! Derfor gleder vi oss veldig til å være tilbake på UMAMI Arena – tidligere SMAK – fra 14. til 17. februar. Da kan vi dele #denfølelsen med deg på ekte. Det blir smaksprøver fra vårt dyktige salgsteam og bollepynting-sessions med vår baker Gunnar

Vi vil rett og slett demonstrere for deg det vi prøver å beskrive med ord: At alle kan servere ferske brød, boller og bakervarer hele døgnet – til og med uten å steke! Om du fyller fryseren med et variert utvalg av bakervarer bakt i Lier, kan du også begrense svinnet på kjøkkenet ditt – samtidig som du kan friste gjestene dine med kortreist mat. 

Bedre blir det ikke, eller? 😊 Jeg er selvfølgelig ikke objektiv, men det som er sikkert, er at følelsen av fersk bakst og enkelheten ved bake-off rett og slett må oppleves. Jeg håper du vil oppleve det sammen med oss i februar.

Vi sees!

Les også: Ja, vi er lidenskapelig opptatt av god bakst

Skisse av Lantmännen Unibake stand på UMAMI Arena

 

Last ned gratis e-bok:  Bake-off: Rykende ferske bakervarer når du vil

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunn

Vi baker.

Du steker.

Kunden elsker det.


Om skribenten

Knut Terje Førre

Knut Terje er en ekte gårdsgutt fra Ryfylke som etter mange år i drikkevarebransjen byttet ut mineralvann med brød og rollen som leder for salgsteamet vårt i 2017. Han er en ihuga Liverpool-supporter som har vært på Anfield over 120 ganger og etterlever filosofien om at "you never walk alone" også på jobb.