1. Alltid ferske bakervarer

Siden du selv tiner og eventuelt hever og steker produktene, har du alltid helt ferske brød, boller og andre bakervarer til gjestene dine.

Variert utvalg av søt bake-off

Les også: Ladekaia i Trondheim lager hjemmelagde kanelboller av deigemner

2. Variert utvalg

Bake-off gir deg mulighet til å tilby gjestene en bredde i produktutvalget det er tilnærmet umulig å få til med ferske bakervarer. Du steker kun det du trenger når du trenger det og kan skape variasjon fra dag til dag.

Les også: Kjøkkensjefen ved Clarion Hotel Admiral i Bergen tror et variert brødutvalg er mye av grunnen til toppscore på Tripadvisor

3. Fleksibel servering

Selger du mer enn forventet eller får uventet besøk, kan du tine og servere, eller steke opp mer nystekt bakst.

Les også: Ferdigstekt bake-off har kommet for å bli i kantina hos Toyota Bilia i Trondheim 

4. Jevnt høy kvalitet

Produktene er bakt ferdig med moderne bakemetoder slik at du kun skal tine og/eller heve og steke dem. Dermed blir kvaliteten den samme hver gang så lenge du følger noen enkle instruksjoner.

Bake-off er kvalitetsbakervarer
Se hvordan du oppbevarer og håndterer bake-off

5. Mindre matsvinn

Med litt planlegging, steker du kun det volumet du trenger, sitter igjen med minimalt med tørre eller mugne brød og bakervarer, og kaster derfor mindre.

Les også: Dette gjør kantinesjefen vår for å minimere matsvinn

6. Bedre lønnsomhet

Siden du kan kjøpe større kvanta og kaster mindre, ser også bunnlinjen bedre ut.

Les også: Ved Stange sykehjem ble appetitten bedre, svinnet mindre og innkjøpskostnaden lavere da de byttet til bake-off-brød 

7. Duften av nybakt

De færreste kan motstå duften av nystekt brød og søtbakst. Steker du mindre volumer ofte, beholder du den herlige duften i lokalet ditt hele dagen.

 

 

Logo_rykende_ferskt_avsender_hvitbakgrunnVi baker.
Du steker. 
Kundene elsker det.

Last ned gratis e-bok:  Bake-off: Rykende ferske bakervarer når du vil

 


Om skribenten

Fredrik Gruffman

Fredrik er opprinnelig baker fra Sverige, som har blitt norsk statsborger og samtidig lidenskapelig opptatt av norsk bakst. Som kategorisjef og markedsansvarlig for storhusholdningssegmentet og bakeriet i Lier som nærmeste nabo, spiller han en viktig rolle i utviklingen av vårt produktsortiment og veien videre for Lantmännen Unibake.